Over Ons

Wie zijn wij?

Over Cerrix

CERRIX is een software en consultancy organisatie die zich heeft gespecialiseerd op het gebied van Risico- en Procesmanagement. Dit vakgebied is nog volop in ontwikkeling en CERRIX wil een bijdrage leveren aan de innovatie zodat een organisatie haar risicobeheersing effectiever kan realiseren.

Waarom Cerrix?

CERRIX is een software en consultancy organisatie die zich heeft gespecialiseerd op het gebied van Risico- en Procesmanagement. Dit vakgebied is nog volop in ontwikkeling en CERRIX wil een bijdrage leveren aan de innovatie zodat een organisatie haar risicobeheersing effectiever kan realiseren.

Focus

Specialisatie in governance, risk intelligence en compliance.

Snelle start

Met onze standaard inrichting kunt u snel van start, geen lange implementatie programma’s.

Pro-actief

Alerts geven betrokkenen snel informatie over te nemen acties, operationele incidenten en limietoverschrijdingen. Realtime!

Inzicht

Alle informatie is aan elkaar gerelateerd zodat analyse vanuit meerdere invalshoeken mogelijk is.

Wie zijn wij?

Samenwerken

Het succes van onze dienstverlening hangt af van de wijze van samenwerking. Hiervoor is een bewezen aanpak noodzakelijk, maar ook de wijze van samenwerking.
Wij streven altijd naar een hoog service niveau en kunnen vanwege onze omvang sneller inspelen op de realisatie van speciale klantverzoeken.

.“Wij vinden het prettig om met CERRIX samen te werken omdat ze snel reageren op onze wensen en behoeften”

Risk Manager bij een Bank

Wij werken samen met een aantal gerenomeerde consultancy bedrijven die u kunnen helpen met de implementatie van onze software.

Wie zijn wij?

Aanpak

Op basis van onze ervaring hebben wij een drietal implementatiescenario’s ontwikkeld die aansluiten bij de omvang van de organisatie en het volwassenheidsniveau. Dit voorkomt onnodig werk indien het niet nodig is.
Het traject van initiële (risico)-analyse tot en met een goed lopend Risk-Control proces kunnen wij voor u verzorgen.

Wie zijn wij?

Wij zoeken nieuw talent

Consultants

Onze consultants helpen de opdrachtgevers met de implementatie van onze producten of leveren ondersteuning. Wij zoeken naar enthousiaste professionals met een achtergrond in finance, risk of (IT) audit. Een academische/HBO+ opleiding is hierbij vereist.

Consultants

Werken aan innovatieve software applicaties ? Dat als je een HBO informatica opleiding hebt afgerond en bij voorkeur enige ervaring in .NET/C# ontwikkeling. Alle aspecten komen aan bod : user-interaction, responsive design, datawarehousing, database development etc.

Bi Consultants

Je komt te werken op het snijvlak van business analyse en inrichten/ontwikkelen van datawarehouses. Je hebt bij voorkeur een academische achtergrond en bent bekend met SQL/SSRS. Bij voorkeur heb je ervaring van FinRep/Corep/IFRS rapportages.

Werken bij CERRIX geeft ruimte voor zelfontplooiing. Je krijgt veel vrijheid maar dat betekent ook meer verantwoordelijkheid. Ons werkveld is continue in beweging en daarom zo interessant en nooit vervelend.

Wie zijn wij?

Geschiedenis

Begin 2004 is Paul Bruggeman een nieuwe onderneming gestart onder de naam Artena. Gedurende tien jaar zijn consultants en software engineers actief geweest met dienstverlening en software oplossingen op het gebied van Business Intelligence, Pensioencommunicatie- en administratie en Risk Management.

Vanaf oktober 2014 hebben de pensioenactiviteiten een nieuwe bestemming gekregen bij de Keylane organisatie.

CERRIX heeft de overige activiteiten opgepakt en de ambitie die verder te ontwikkelen.

Wie zijn wij?

Werkomgeving

Wij zijn gehuisvest in een kantoor aan de Koninginnegracht in Den Haag. Dit oude pand heeft monumentale elementen die zijn gecombineerd met moderne faciliteiten. Dit in combinatie met de ideale ligging geeft een zeer prettige sfeer om in te werken. Stapt u gerust eens binnen als u in de buurt bent.
nl_NL