Over Ons

Wie zijn wij?

Over Cerrix

CERRIX is een software en consultancy organisatie die zich heeft gespecialiseerd op het gebied van Risico- en Procesmanagement. Dit vakgebied is nog volop in ontwikkeling en CERRIX wil een bijdrage leveren aan de innovatie zodat een organisatie haar risicobeheersing effectiever kan realiseren.

Waarom Cerrix?

CERRIX is een software en consultancy organisatie die zich heeft gespecialiseerd op het gebied van Risico- en Procesmanagement. Dit vakgebied is nog volop in ontwikkeling en CERRIX wil een bijdrage leveren aan de innovatie zodat een organisatie haar risicobeheersing effectiever kan realiseren.

Focus

Specialisatie in governance, risk intelligence en compliance.

 

Snelle start

Met onze standaard inrichting kunt u snel van start, geen lange implementatie programma’s.

 

Pro-actief

Alerts geven betrokkenen snel informatie over te nemen acties, operationele incidenten en limietoverschrijdingen. Realtime!

 

Inzicht

Alle informatie is aan elkaar gerelateerd zodat analyse vanuit meerdere invalshoeken mogelijk is.

Samenwerken

Het succes van onze dienstverlening hangt af van de wijze van samenwerking. Hiervoor is een bewezen aanpak noodzakelijk, maar ook de wijze van samenwerking.
Wij streven altijd naar een hoog service niveau en kunnen vanwege onze omvang sneller inspelen op de realisatie van speciale klantverzoeken.

.“Wij vinden het prettig om met CERRIX samen te werken omdat ze snel reageren op onze wensen en behoeften”

Risk Manager bij een Bank

Wij werken samen met een aantal gerenomeerde consultancy bedrijven die u kunnen helpen met de implementatie van onze software.

Aanpak

Op basis van onze ervaring hebben wij een drietal implementatiescenario’s ontwikkeld die aansluiten bij de omvang van de organisatie en het volwassenheidsniveau. Dit voorkomt onnodig werk indien het niet nodig is.
Het traject van initiële (risico)-analyse tot en met een goed lopend Risk-Control proces kunnen wij voor u verzorgen.

Wij zoeken nieuw talent

Vacature: Teamlead Software Development (aankomend CTO)

Als aankomend CTO ben jij altijd op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Daarbij denk jij als sparringpartner van onze consultants en (potentiële) klanten actief mee over de realisatie van nieuwe functionaliteiten. Teambuilding is iets waar jij graag aandacht aan besteedt, hierbij staat professionaliteit voorop. Aangezien jij eindverantwoordelijke bent van de IT-architectuur, ontwikkeling én beheer van onze CERRIX-softwareproducten, stuur jij het team als geen ander aan. Je bent niet bang om initiatief te nemen als het gaat om het verbeteren van de huidige technische opzet en deinst niet terug om kennis op te bouwen op het gebied van governance, risk and compliance. Kortom: wij zoeken een (aankomend CTO) teamlead software development die in ons prachtige monumentale pand in Den Haag aan de slag wil!

Wie zijn wij?

CERRIX (www.cerrix.com) is een relatief jonge organisatie (sinds 2015). Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor het managen van risico’s en bedrijfsprocessen. Ons product wordt als SaaS-toepassing aangeboden aan onze klanten en heeft veel functionaliteiten. Gerenommeerde klanten uit de financiële sector, zoals banken, verzekeraars en pensioenfondsen maken hier inmiddels gebruik van. Sinds 2020 werken we volledig op het MS Azure-platform, waarbij ook het gehele DevOps is ondergebracht. Deze applicatie wordt ontwikkeld in .NET, C# en Angular.

Op dit moment hebben wij een duidelijke strategie voor ogen. De eerste klanten zijn al gerealiseerd, maar we verwachten veel nieuwe klanten vanuit Europa. Ons ontwikkelteam bestaat op dit moment uit tien professionals, met een goede balans tussen juniors en seniors. We verwachten dit geleidelijk uit te breiden. Daarom zijn wij per direct op zoek naar een teamlead software development die kan doorgroeien naar CTO.

Je vindt ons prachtige kantoor in een monumentaal pand aan de Koninginnegracht 29 in hartje Den Haag. Leuk weetje: onze ontwikkelaars hebben de beschikking over een eigen verdieping inclusief gameroom!

Wat zijn jouw taken?

Als aankomend CTO ga jij je bezighouden met de volgende werkzaamheden:

 • Meewerken aan het ontwikkelen van nieuwe softwarecomponenten en/of Azure onderdelen;
 • Uitwerken en verbeteren van een technische architectuur (integratie met API’s van derden, Azure SSO/AD, Azure data analytics etc.) voor de applicatiesoftware, databases, beveiliging en infrastructuur (externe hosting);
 • Aansturen en begeleiden van ons team van ontwikkelaars. Bijdragen aan de goede sfeer, uitvoeren van periodieke beoordelingen en wervingsactiviteiten;
 • Planning van werkzaamheden, onderkennen van prioriteiten en optimalisatie van het Scrum proces (er is een Scrum master en dagelijkse stand-ups);
 • Zorgdragen voor het kwaliteitsproces voor softwarecodering, conventies afdwingen en (automatische) testproces;
 • Sparringpartner voor directeur op technologisch gebied;
 • Ondersteunen bij de realisatie van Proof-of-Concepts en klantpresentaties;
 • Actief deelnemen aan het vormgeven van de productstrategie;
 • Zorgdragen voor de uitrol van nieuwe productreleases naar de klanten;
 • Zorgdragen voor securitymaatregelen in software en infrastructuur. Voorbereiden van penetratietests en ISAE3402 processen;
 • Verantwoordelijk voor kantoorautomatisering bij CERRIX (kleine activiteit).

De CTO rapporteert aan de Managing Director en vormt samen met de COO het managementteam van CERRIX.

Wat zoeken wij precies?

 • Voltooide academische (WO) of HBO+ opleiding bij voorkeur in β-richting;
 • Ruime ervaring met ontwikkelen in .NET software en de volledige Microsoft Development Stack (ASP.NET/C#/AZURE SQL SERVER/Entity Framework/PowerBI).
 • Het is een voordeel als je ervaring hebt met een productontwikkelomgeving en/of SaaS-omgeving. Sinds kort gebruiken wij Angular 10.0, .Net 4.8 en Azure;
 • Ervaring in de realisatie van technische architectuur, security en SaaS infrastructuur;
 • Als aankomend CTO weet je van aanpakken en geef je sturing aan het team;
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Engels (Engels native is ook optie);
 • Zelfstandig werken is geen probleem voor jou en je bent niet bang om een discussies te leiden;
 • Bij voorkeur woon je in de omgeving van Den Haag, Rotterdam of Leiden;
 • Je bent een prettig persoon in de omgang, werkt graag samen met een team en staat te trappelen om CERRIX verder uit te bouwen.

Enthousiast geworden?

Voel jij dat deze functie jou op het lijf is geschreven? Stuur dan jouw motivatie met begeleiding van je CV naar chinou.wareman@cerrix.com of neem direct contact op met Chinou Wareman.

Werken bij CERRIX geeft ruimte voor zelfontplooiing. Je krijgt veel vrijheid maar dat betekent ook meer verantwoordelijkheid. Ons werkveld is continue in beweging en daarom zo interessant en nooit vervelend.

Wie zijn wij?

Geschiedenis

Begin 2004 is Paul Bruggeman een nieuwe onderneming gestart onder de naam Artena. Gedurende tien jaar zijn consultants en software engineers actief geweest met dienstverlening en software oplossingen op het gebied van Business Intelligence, Pensioencommunicatie- en administratie en Risk Management.

Vanaf oktober 2014 hebben de pensioenactiviteiten een nieuwe bestemming gekregen bij de Keylane organisatie.

CERRIX heeft de overige activiteiten opgepakt en de ambitie die verder te ontwikkelen.

Wie zijn wij?

Werkomgeving

Wij zijn gehuisvest in een kantoor aan de Koninginnegracht in Den Haag. Dit oude pand heeft monumentale elementen die zijn gecombineerd met moderne faciliteiten. Dit in combinatie met de ideale ligging geeft een zeer prettige sfeer om in te werken. Stapt u gerust eens binnen als u in de buurt bent.

nl_NL