Over Ons

Wie zijn wij?

Over Cerrix

CERRIX is een software en consultancy organisatie die zich heeft gespecialiseerd op het gebied van Risico- en Procesmanagement. Dit vakgebied is nog volop in ontwikkeling en CERRIX wil een bijdrage leveren aan de innovatie zodat een organisatie haar risicobeheersing effectiever kan realiseren.

Waarom Cerrix?

Wij helpen ondernemingen bij het inrichten van een efficiënt risicobeheersingsproces, opgezet vanuit een integrale risicomanagement visie. In CERRIX is het mogelijk het gehele Risk Universe (processen, projecten, producten, controle raamwerken) op te hangen in een geïntegreerde omgeving.

Focus

Specialisatie in governance, risk intelligence en compliance.

 

Snelle start

Met onze standaard inrichting kunt u snel van start, geen lange implementatie programma’s.

 

Pro-actief

Alerts geven betrokkenen snel informatie over te nemen acties, operationele incidenten en limietoverschrijdingen. Realtime!

 

Inzicht

Alle informatie is aan elkaar gerelateerd zodat analyse vanuit meerdere invalshoeken mogelijk is.

Samenwerken

Het succes van onze dienstverlening hangt af van de wijze van samenwerking. Hiervoor is een bewezen aanpak noodzakelijk, maar ook de wijze van samenwerking.
Wij streven altijd naar een hoog service niveau en kunnen vanwege onze omvang sneller inspelen op de realisatie van speciale klantverzoeken.

.“Wij vinden het prettig om met CERRIX samen te werken omdat ze snel reageren op onze wensen en behoeften”

Risk Manager bij een Bank

Wij werken samen met een aantal gerenomeerde consultancy bedrijven die u kunnen helpen met de implementatie van onze software.

Aanpak

Op basis van onze ervaring hebben wij een drietal implementatiescenario’s ontwikkeld die aansluiten bij de omvang van de organisatie en het volwassenheidsniveau. Dit voorkomt onnodig werk indien het niet nodig is.
Het traject van initiële (risico)-analyse tot en met een goed lopend Risk-Control proces kunnen wij voor u verzorgen.

Wij zoeken nieuw talent

Wie zijn wij?

CERRIX (www.cerrix.com) is een relatief jonge organisatie (sinds 2015). Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor het managen van risico’s en bedrijfsprocessen. Ons product wordt als SaaS-toepassing aangeboden aan onze klanten en heeft veel functionaliteiten. Gerenommeerde klanten uit de financiële sector, zoals banken, verzekeraars en pensioenfondsen maken hier inmiddels gebruik van. Sinds 2020 werken we volledig op het MS Azure-platform, waarbij ook het gehele DevOps is ondergebracht. Deze applicatie wordt ontwikkeld in .NET, C# en Angular.

Op dit moment hebben wij een duidelijke strategie voor ogen. De eerste klanten zijn al gerealiseerd, maar we verwachten veel nieuwe klanten vanuit Europa. Ons ontwikkelteam bestaat op dit moment uit tien professionals, met een goede balans tussen juniors en seniors. We verwachten dit geleidelijk uit te breiden. Daarom zijn wij per direct op zoek naar een teamlead software development die kan doorgroeien naar CTO.

Je vindt ons prachtige kantoor in een monumentaal pand aan de Koninginnegracht 29 in hartje Den Haag. Leuk weetje: onze ontwikkelaars hebben de beschikking over een eigen verdieping inclusief gameroom!

Werken bij CERRIX geeft ruimte voor zelfontplooiing. Je krijgt veel vrijheid maar dat betekent ook meer verantwoordelijkheid. Ons werkveld is continue in beweging en daarom zo interessant en nooit vervelend.

Wie zijn wij?

Geschiedenis

Begin 2004 is Paul Bruggeman een nieuwe onderneming gestart onder de naam Artena. Gedurende tien jaar zijn consultants en software engineers actief geweest met dienstverlening en software oplossingen op het gebied van Business Intelligence, Pensioencommunicatie- en administratie en Risk Management.

Vanaf oktober 2014 hebben de pensioenactiviteiten een nieuwe bestemming gekregen bij de Keylane organisatie.

CERRIX heeft de overige activiteiten opgepakt en de ambitie die verder te ontwikkelen.

Wie zijn wij?

Werkomgeving

Wij zijn gehuisvest in een kantoor aan de Koninginnegracht in Den Haag. Dit oude pand heeft monumentale elementen die zijn gecombineerd met moderne faciliteiten. Dit in combinatie met de ideale ligging geeft een zeer prettige sfeer om in te werken. Stapt u gerust eens binnen als u in de buurt bent.

nl_NL